RólunkA Menedzser Ház Kft. 2009 óta az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. stratégiai partnere. Az utóbbi évek során a biztosítási termékek értékesítésére specializálódott tevékenységi kör folyamatosan bővült, így a cég Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik meghatározó pénzpiaci szereplőjévé vált.


A cég tevékenységi köre

> Biztosítási (élet, lakás, nyugdíj) termékekhez értékesítése

> Hitelközvetítés

> Befektetési termékek értékesítése

> Pénzügyi tanácsadás


Értékeink közé tartozik, hogy teljes körű, komplex szolgáltatást nyújtunk, melynek során különös hangsúlyt fektetünk a rugalmas ügyfélkapcsolatra, és a minőségi munkavégzésre.

Sikerrel tartunk lépést minden újítással, biztosítási- és pénzpiaci változással, és továbbra is a legfőbb célunk, hogy szolgáltatásaink naprakészek legyenek.

Számunkra mindennél többet jelent az elégedett ügyfél - a sikerélmény, hogy újra megfeleltünk a legmagasabb szintű elvárásoknak. Ez motivál minket, ezért dolgozunk, ez buzdít bennünket nap, mint nap arra, hogy Ügyfelünk számára személyre szabott, minőségi szolgáltatást nyújtsuk.

AEGON Értékesítési Centrumot üzemeltetünk biztosítási, befektetési és megtakarítási szolgáltatások értékesítésére Szolnok belvárosában és a Széchenyi lakótelepen, valamint Jászberény, Kunszentmárton, Mezőtúr, Törökszentmiklós, Tiszafüred és Karcag városokban. Ambiciózus kollégáink hozzáállása biztosítja a csapat rugalmasságát, a folytonos fejlődés lehetőségét. Örömmel mondhatjuk el, hogy igazi csapatmunkát végzünk, amelyben mindenkinek teljes értékű helye van, biztosítva ezzel a hatékonyságot és a baráti légkört.Menedzser Ház Kft.

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Stratégiai partnere


Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. a nemzetközi AEGON Csoport tagja, mely a korábbi 1949-es alapítású Állami Biztosító lépcsőzetes privatizációja során vált 1995-re a vállalat 100 %-os tulajdonosává.
Ezért nem kell meglepődni, hogy legrégebbi ügyfeleink még sokszor a Gazdálkodj okosan társasjátékban örök nyomot hagyó Állami Biztosítót emlegetik mint szerződéseik eredeti gazdáját Az AEGON Csoport székhelye Hollandiában, Hágában van, de a legnagyobb AEGON vállalat az Amerikai Egyesült Államokban található. Az AEGON részvényeit a világ hat tőzsdéjén jegyzik: Amszterdamban, Frankfurtban, Londonban, New Yorkban, Tokióban és Zürichben. Az AEGON a piaci kapitalizációja, a vagyona és a nettó díjbevétele alapján egyike a világ legnagyobb jegyzett biztosító csoportjainak.
Az AEGON csoporthoz tartozó leányvállalatok az USA-ban, Kanadában és Mexikóban, Európán belül Hollandiában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Spanyolországban, Franciaországban, Magyarországon, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban és Romániában működnek, de az AEGON jelen van Indiában, Kínában, Japánban és Tajvanon is. Az Aegon Magyarország sikereiben, dinamikus jelenlétében a piacon kimagasló szerepe van a megbízott értékesítési csapatnak, tanácsadóknak, menedzsereknek egyaránt.

Társaságunk évek óta az AEGON csoport egyik legsikeresebben működő vállalata. Több évtizedes hazai tapasztalatunk és stabil nemzetközi hátterünk is garanciát jelent arra, hogy személyre szabott, színvonalas szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére.

A Menedzser Ház Kft. 2009 óta az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. stratégiai partnere. A Jász – Nagykun - Szolnok megyei csoport nyolc éve működik a jelenlegi igazgatósággal és 2013 óta az addig elért eredmények jutalmaként önálló helyi értékesítési ügynökségként látja el feladatait. Ez az utóbbi években az ügyintézés felgyorsulását, hatékonyabb és rugalmasabb működést eredményezett.
A jelenlegi vezetés a folyamatos fejlődést tartja szem előtt. Ez és az erős csapatmunka az elmúlt 10 év alatt jelentős ügyfélállománynöveléshez, közel 100,000 szerződéshez vezetett. Megyei szinten minden harmadik ember biztosítását a Menedzser Ház Kft. kezeli. Elért eredményeink és sikereink mutatják, hogy a kemény munka mindig elnyeri jutalmát. 20, 30 éve itt dolgozó munkatársak tapasztalata segíti a munkát. A sok hűséges, akár egy egész életre elkötelezett dolgozó a jó munka elismerése és hűségprogramok miatt tette le a voksát végleg az Aegon mellett. Mottójuk szerint, aki valaha biztosítással foglalkozott a magyar piacon az vagy volt már kolléga, vagy jelenleg is az, vagy a jövőben csatlakozik az Aegon csapatához. 60 tanácsadó dolgozik a megyében, 8 üzleti csoportban, a kollegális viszony nagyon közvetlen, cégünknél még az igazgatóval is a tegeződés a megszokott forma. Gyorsan fejlődő csapatunk modern alapokon végzi munkáját, technikailag rohamos léptekkel haladt az elmúlt időszakban a teljes vállalati csoport. A hazai piac legtöbb újító kezdeményezését az Aegon Magyarország indította el, a versenytársak ezzel a lendülettel kénytelenek lépést tartani.

Cégkultúránk

8 belvárosi irodánk van Jász-Nagykun-Szolnok megyében: Szolnok (2 iroda), Jászberény, Törökszentmiklós, Mezőtúr, Kunszentmárton, Karcag, Tiszafüred.
Rugalmas munkaidőben dolgozunk, amely megoldást jelenthet munkatársaink egyéni élethelyzeteinek kezelésére, illetve irodánkban szeretettel fogadjuk a gyermekeket is: nemcsak ügyfeleink gyermekeit, hanem munkatársaink gyermekeit is. A barátságos, toleráns légkörön kívül gyerekszínezőkkel és kifestőkészletekkel várjuk őket. Cégünknél folyamatos eredménymérést, és visszajelzést alkalmazunk: a jó teljesítmény személyenként és üzleti csoportonként heti, illetve havi szinten külön elismerést és jutalmazást nyer. Az Aegon Tehetségek Társasága (ATT) program külön versenyekkel lelkesíti új munkatársainkat.
Hetente tartunk csoportértekezleteket és havi szinten állománygyűléseket. Ezeken a fórumokon az eredmény visszajelzéseken és jutalmazásokon kívül kollégáink megoszthatják véleményüket, javaslatait és ötleteiket, melyeket figyelembe veszünk folyamataink fejlesztése során.
Az intenzív betanítási program során mentori rendszerrel biztosítjuk a gyors beilleszkedést és munkába állást, így nem kell hónapokat várni az eredményekre. Nagyjából másfél hónapnyi befektetett munka után már várhatóak az eredmények.
Folyamatos továbbképzésekkel és saját helyi oktatóval segítjük, hogy kollégáink mindig naprakész tudással szolgálhassák ügyfeleiket, és kiemelkedő eredményeket érhessenek el. A Holnap Menedzser Programunk pedig a fiatal ambiciózus jelölteknek 1-1,5 éves távlatban vezetői karrierutat biztosít. Napi munkavégzésünk során a mindenkori etikus piaci és munkatársi magatartást tartjuk szem előtt.
Személyes tanácsadói weblappal támogatjuk minden munkatársunkat, illetve irodáinkban ingyenes telefonálási lehetőséget is biztosítunk.

Termékeink

Cégünk a hazai élet- és vagyonbiztosítási, valamint a befektetési piac egyik legnagyobb szereplője. Az AEGON Magyarország cégcsoport jelenleg már négy leányvállalattal rendelkezik, így az ügyféligényeket rendkívül széles spektrumon tudjuk kiszolgálni, legyen szó nyugdíjpénztári, befektetési vagy hiteltermékekről a biztosítások mellett.

Életbiztosításaink nemcsak biztosítási védelmet, hanem egyben kedvező, hosszú távú megtakarítási lehetőséget is kínálnak. Biztosítási programjainkkal gondoskodhat gyermeke jövőjéről, a család anyagi biztonságáról, a nyugdíjas évek gondtalanságáról vagyis alapot teremthet az életével, egészségével kapcsolatos kockázatok csökkentésén túl bármely komolyabb anyagi forrást igénylő, hosszabb távú céljához is. Azon ügyfeleink számára is megoldást kínálunk, akik lakás célú hitelük fedezeteként életbiztosítási programot igényelnek.

Az elmúlt időszakban az AEGON Magyarországnál kidolgoztuk euró díjfizetésű és szolgáltatású megtakarítási termékünket és az egészségi állapot alapján kedvezményeket nyújtó, magas biztosítási összegű kockázati életbiztosításunkat is, amely magánszemélyek, de cégek kulcsemberei számára is egyre vonzóbb termékünk. Kifejezetten a hölgyek számára is kínálunk speciális – megtakarítással együtt is köthető – egészségi igényeikre szabott biztosítási megoldást. Életbiztosítási termékeink előnye, hogy személyre szabottak és rugalmasak, hiszen a kiegészítő biztosítások segítségével minden ügyfelünk saját igénye szerint alakíthatja ki a feltételek keretei között biztosítási csomagját, illetve ügyfeleink tetszés szerint megválaszthatják a biztosítás időtartamát is.

Cégünk a lakásbiztosítási piacon 33 százalékos piaci részesedéssel vezető helyen áll, közel 1 millió lakást az AEGON Magyarország biztosít hazánkban. Lakásbiztosításainkkal nemcsak vagyontárgyai, hanem családtagjai védelméről is gondoskodhat. A kiegészítőinkkel az Exkluzív és assistance szolgáltatásunkkal speciális károk bekövetkeztekor is segítünk ügyfeleinknek. Társasház és Lakásszövetkezet Komplex Biztosításunkkal egy szerződés keretében a pincétől a padlásig, az egyéni lakásoktól a közös helyiségekig terjedően biztosíthatja közvetlen lakókörnyezetét.

Útitárs Casco gépjárműbiztosításunkat ügyfeleink az alap- és kiegészítő biztosítások széles kínálatából igényeiknek megfelelően állíthatják össze. Személyre szabott és rugalmas szolgáltatások:
Országszerte közel 2.500 szakképzett tanácsadó kollégánk áll élet-, illetve vagyonbiztosítási kérdésekben ügyfeleink rendelkezésére. Korszerű, telefonos ügyfélszolgálatunk segítségével otthonába visszük az AEGON Magyarország szolgáltatásait. Az elmúlt évben több mint hatszázezren választották a kényelmes telefonos ügyintézés lehetőségét Információs Vonalunk segítségével.

A Társaság modern technikai háttere biztosítja, hogy ügyfeleinknek magas szintű szolgáltatást nyújthassunk, melynek fontos eleme a kárkifizetés gyorsasága is. Ennek alapja, hogy társaságunk minden lehetséges kommunikációs csatornán biztosítja ügyfelei számára a kapcsolatfelvételt. Ma már a bejelentett károk több mint 20 százalékát azonnal, telefonon keresztül eldöntjük, és néhány napon belül a szolgáltatási összeget is kézhez kaphatják a károsultak, hogy a bajban, mihamarabb hozzájussanak a szükséges segítséghez. Az Aegon Magyarország az elmúlt években számos díjat nyert; ügyfelei mellett üzleti partnerei és a tágabb értelemben vett szakma is elismerte azokat az innovatív megoldásokat, amelyek az ügyfeleik elégedettségét és pozitív élményét szolgálják. Ilyenek például az ügyfél-kommunikációt segítő megoldások: baba-és nyugdíjkalkulátor, új ügyfeleknek szóló welcome-oldal, kétoldalas, egyszerűsített terméktájékoztatók, vagy éppen az e-mailben, sms-ben küldött aktuális kárrendezési információk.
Több mint 52 ezer ügyfél szavazata alapján 2016-ban az Aegon Magyarország nyerte a Netrisk.hu által alapított az Év ügyfélbarát biztosítója Díjat.

Az Aegon a családok biztosítója: Magyarország egyik meghatározó családi biztosítója, olyan konstrukciókat kínál ügyfeleinek, amelyek minden élethelyzetre megoldást jelentenek. Társaságunk szlogenje - „Ma tegyünk a holnapért!” – tartalmazza mindazt, amely küldetésünk lényege: támogatni a családokat pénzügyi céljaik elérésében egy egész életen át - eközben védve őket a kockázatoktól -, függetlenül attól, hogy éppen milyen élethelyzetben vannak. E cél elérését szolgálják a személyre szabható, vonzó biztosítási és megtakarítási konstrukcióink, legyen szó élet- vagy vagyonbiztosításokról.